Broskvová Sangria
21. 9. 2008
Připravíme si:
4 citróny
pomeranč
2 čerstvé broskve
litr španělského červeného vína
6 cl koňaku
4 cl Cointreau nebo Curacao Tripl Sec
2 lžíce cukru
Další potřeby :
Jak na to ?
3 citróny rozpůlíme a vymačkáme z nich šťávu. Jeden citrón a pomeranč nakrájíme na plátky. Broskve oloupeme a nakrájíme na malé kousky..Do karafy nalijeme červené víno, koňak, Cointreau, citrónovou šťávu a cukr. Mícháme, až se cukr rozpustí. Podle chuti můžeme přidat ještě 4 hřebíčky.Přidáme plátky citrónu a pomeranče. Vše necháme v chladničce několik hodin odstát a podáváme studené. Zdá-li se nám sangria příliš silná, zředíme ji před podáváním studenou minerální vodou.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář